Nedjelja, 28 studenoga, 2021

S ovom državom me veže jedino grob moje kćerke: Otac bebe koja je umrla u vozilu Hitne pomoći ogorčen!

Nemojte propustiti

Foto: Blic.rs
Očajni roditelji: Bračni par Tadić (Foto: Blic.rs)

Milanko Tadić, otac preminule šesnaestomjesečne Nikoline, kaže da je poražen izvještajem komisije koja je utvrdila da nije bilo propusta ljekara i medicinskog osoblja u slučaju njegove kćerke.

Šesnaestomjesečna Nikolina Tadić tokom igre je progutala zrno graha i preminula od poslejdica gušenja. Roditelji tvrde da u sanitetu koji ju je prevozio od Guče do bolnice u Čačku nije bilo kiseonika, piše Blic.rs

– Vrana vrani oči ne vadi! Imaju li savjesti? Pomisle li kako je meni kad svaki čas očekujem da se Nikolina pojavi, kad uđem u njenu sobu a tamo nema nikoga? Sklonio sam sina i ženu kod rodbine. Ne znam šta da mu kažem, što nema seke – ogorčen je nesretni otac.

– Za Guču, a i za ovu zemlju me još jedino vezuje grob moje kćerkice. Kakva je ovo zemlja? Pitao sam advokata, rekao mi je: Razmisli, sa državom je malo ko izašao na kraj. Trebaju nam jaki dokazi, a i to nije sigurno za dobijanje postupka – kaže Milanko i dodaje da nema ni novca da plaća advokate.

VEZANO: Kako sinu da objasnim da seke više nema? Odgovaraće zbog smrti mog djeteta

– Pomogli su mi malo ljudi iz mog Kombinata, a opština ništa. Došli su, doduše, odmah da naplate grobno mesto – kaže Milanko.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo