Petak, 25 lipnja, 2021

S tržišta se povlači proizvod K-plusa

Nemojte propustiti

Proizvođač spornog prozivoda je talijanska tvornica Agricola Italiana Alimentare S.p.A. iz Verone, a na tržište ga stavlja Konzum plus d.o.o., Zagreb.

Hrvatsko ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je o opozivu proizvoda K-plus pileća i pureća hrenovka bez ovitka, 1000 grama, LOT broja L07093811, datuma upotrijebiti do 1. juna 2019, zbog povećane količine aditiva glutaminske kiseline.

Proizvođač je talijanska tvornica Agricola Italiana Alimentare S.p.A. iz Verone, a na tržište ga stavlja Konzum plus d.o.o., Zagreb.

Prema inicijalnoj procijeni rizika koji je izradio Centar za sigurnost hrane, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, proizvod ne predstavlja rizik za odrasle osobe, dok se rizik za populaciju djece ne može isključiti.

Obavijest o opozivu odnosi se isključivo na proizvod s gore navedenim podacima, javljaju hrvatski mediji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo