Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Sa badnjakom u ruci mlada djevojka skočila u smrt

Preporučeno

28-godišnja Snežana Vuletin iz Mokrina izvršila je samoubistvo skokom sa petog sprata jedne zgrade u novosadskom Novom naselju, držeći u ruci badnjak.

pictures-2013_january-Snezana_Vuletin_Tragedija se dogodila u Ulici Braće Drnjak na Badnje veče, prenose mediji u Srbiji.

– Na terasi je ostao samo beli čaršav vezan za uže za sušenje veša… Neki misle da je Snežana možda htela da se spusti niz čaršav, ali mislim da nije bilo tako. Da je to htela, vezala bi čaršav za ogradu, a ne za uže – kaže jedna komšinica.

Kako se doznaje, Snežanin mladić Bojan Č., s kojim je živjela, prije tragedije je otišao kod rodbine na ručak, a Snežana je ostala sama.

– Srela sam je oko 14 sati dok je ulazila u zgradu s badnjakom u ruci. Malo kasnije sam čula da se Snežana i njen momak svađaju, a posle sat i po je komšija zalupio vrata i zaključao ih. Snežana je potom glasno pustila muziku, a iz stana se moglo čuti kako lomi i lupa nameštaj… Kad sam kasnije izašla da prošetam psa, imala sam šta da vidim! Snežana je s badnjakom u ruci u lokvi krvi ležala na betonu ispred ulaza – priča za Kurir komšinica koja je prva ugledala tijelo.

Upravo se čita:  Slovenija je masovno kažnjavala ljude u koroni. Sad im vraća novac i briše dosjee!

Ona dodaje da je prizor bio jeziv i da je nedugo potom pristigao i Snežanin mladić, kome je pozlilo kad je doznao da se Snežana ubila. Njega je, prema riječima komšija, odvezla Hitna pomoć, budući da je dijabetičar.

Komšije pričaju da su se Snežana i Bojan zabavljali nešto duže od godinu dana, a od prošlog ljeta je ona živjela kod njega u stanu.

– Često su se svađali, iz stana se uvek čula galama. Pre nedelju dana videla sam kako Snežana pokušava da ode. Stigla je do lifta, a on ju je sustigao i bukvalno je odvukao do stana! Polomili su i staklo na vratima od lifta kad su se raspravljali – kaže komšinica.

Upravo se čita:  Policija zaustavila vlasnika lokalne kafane, evo šta su mu pronašli ispod poklopca motora

Nadležni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, koji je izvršio uviđaj, dao je nalog da tijelo bude prebačeno u novosadski Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Majka Marica Čonić: Na Božić nas zavi u crno!

– Kad se moja Sneža sutra vrati kući, ispričaće vam šta se desilo…
Tihim glasom punim bola i bježeći od jezive istine, ovo je neutješna Marica Čonić (47), majka nastradale Snežane, sve vrijeme ponavljala rođacima i komšijama koji su došli da joj pruže utjehu nakon smrti ćerke. Majka Marica i baka Kata nisu mogle ni htjele da zadrže gorke suze:

– Ništa još konkretno ne znam, da li je gurnuta ili je sama pala. Kažite mi da je živa, da li vi znate kako je moja Sneža – ponavljala je Marica dok su svi ostali ćutali i plakali.

Upravo se čita:  Sjenicu zatrpao snijeg, dalekovod ispao iz sistema

– Snežana je trbuhom za kruhom otišla u Novi Sad. Snalazila se za život, nije birala poslove… Spremala je po kućama, radila u pekari, a posle i kao konobarica u kafiću. Imala je ozbiljnu vezu s Bojanom… Ni slutila nisam da ovako nešto može da se desi. Snežana je po preporuci doktora pila lekove za živce… Teško nama, na Božić nas zavi u crno – teškom mukom pričala je Marica.

Baka Kata i deda Vladimir kažu da na njih Bojan nije ostavio naročit utisak.

– Bio je kod nas u gostima i rekao nam da je dolazio u sukob sa zakonom. Prošli su me žmarci kad mi je rekao: “Ako je vidim s drugim muškarcem, glavu ću joj odseći satarom”, rekao je deda Vladimir.

(Kurir-info.rs)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Objavljen snimak: Voz udario automobil na pružnom prijelazu kod Doboja

Željeznice RS-a objavile su danas snimak nesreće kada je putnički voz udario u automobil, koji nije poštovao znakove i...

Možda vas zanima i ovo