Petak, 1 ožujka, 2024

SAD: Dramatično spašavanje Bosanke (Foto)

Preporučeno

Bosanka na privremenom radu u Sjedinjenim Američkim Državama, 43-godišnja Almira Ribić, našla se u smrtno opasnoj situaciji, doslovno na ivici života i smrti, kada je izgubila kontrolu nad teretnim kamionom kojeg je vozila. Kamion je probio zaštitnu ogradu i ostao visiti na rubu mosta iznad rijeke James, kada su pozvani spasioci.

Sve se događalo u ponedjeljak ujutro na mostu u američkoj saveznoj državi Virginija, koji povezuje Suffolk i Newport. Saobraćaj je na ovom mostu bio obustavljen nekoliko sati.

Upravo se čita:  Zemlja EU oduzimat će sve automobile s ovim registarskim pločicama

Ribićeva je rekla da se osjećala bespomoćno i da je jedino što je mogla moliti se Bogu. Navodno su na kamionu otkazale kočnice, no policija će provjeriti navode i optužbe da je vozačica sama izazvala udes vozeći nesmotreno.
Izazvan je i manji ekološki incident, budući da je u ovom udesu iscurilo blizu 600 litara dizela iz kamiona.

Upravo se čita:  Umro Jacob Rothschild, član jedne od najmoćnijih svjetskih porodica

Almira se zahvalila spasiocima, a na fotografijama pogledajte kako je sve izgledalo:

Almira1Almira2Almira3Almira4

(Doznajemo)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas