Subota, 26 studenoga, 2022

SAD: Otvorila se nova rupa u zemlji duboka 5,5 metara i progutala jednog muškarca

Nemojte propustiti

Dok je igrao golf na terenima u američkoj saveznoj državi Illinois, četrdesettrogodišnji Mark Mihal izgubio je tlo pod nogama i propao u veliku rupu. Kako se pri urušavanju tla ozlijedio, u rupu se morao spustiti i njegov prijatelj.

Mihala:  Nije mi bilo nimalo ugodno
Mihala: Nije mi bilo nimalo ugodno

“Stajao sam na sredini terena, a onda, prije nego što sam uopće shvatio što se događa, našao sam se pod zemljom”, ispričao je 43-godišnji broker Mark Mihal o nesreći koja se dogodila u gradu Waterloou.

Njega su iz rupe duboke 5,5 metara izvukli prijatelji i menadžer golf terena.

Mihalu se pri padu dislociralo rame, pa je jedan njegov prijatelj morao da se spusti u rupu i veže konopac oko njegovog struka.

Za manje od 20 minuta Mihala su izvukli iz rupe, ali je on odmah pomislio na tragediju Jeffreya Busha sa Floride, čije tijelo nikada nije pronađeno.

“To mi je prolazilo kroz glavu kada sam bio u rupi. Izgledalo je kao da će se još urušiti. Nije mi bilo nimalo ugodno”, kazao je Mihal za lokalni portal St. Louis Today.

Na golf-terenu na kojem se dogodila nesreća Amerikanac je golf igrao više puta, no nikad mu se nije dogodilo nešto slično. Prestrašeni Mihal je rekao da će se baviti ovim sportom, ali da više vjerojatno neće dolaziti na terene kod Waterlooa.

Geolozi kažu da u ovom dijelu Illinoisa rupe nisu rijetkost.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Pucnjava i sukob između krijumčara migranata u selu Horgoš, šest osoba završilo u bolnici

Pripadnici Policijske brigade MUP-a Srbije u petak su, u okviru opsežne akcije započete ranije na sjeveru zemlje, priveli na...

Možda vas zanima i ovo