Ponedjeljak, 19 travnja, 2021

SAD: Ubio čovjeka jer mu se smijao kako jede sendvič

Nemojte propustiti

Ronald Murray Eugene II (26) proglašen je krivim za ubistvo Mun Janga kojeg je u oktobru 2011. izudarao nogama i nanio mu teške povrede usljed kojih je podlegao u bolnici dva dana kasnije.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Muškarac iz Caifornije ubio je čovjeka jer mu se smijao zbog načina na koji je jeo sendvič.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Ronald Murray Eugene II (26) proglašen je krivim za ubistvo Mun Janga kojeg je u oktobru 2011.  izudarao nogama i nanio mu teške povrede usljed kojih je podlegao u bolnici dva dana kasnije.

Napad se dogodio nakon što je Murray kupio sendvič u restoranu. Kada je uzeo prvi zalogaj, a komad mesa ispao Jang mu se počeo smijati, javlja Associated Press.

Tužitelji su rekli da je Murray Janga udario više puta, a zatim bacio sendvič prema njegovj glavi tom silinom da su se majoneza i salata zaglavili u njegovom uhu, prenosi NewJerseyNewsroom.com.

Murray je na sudu izjavio da je postupao u nužnoj obrani, a tvrdio je i to da je vidio Janga kako stisnutih šaka stoji nad njim nakon što se u restoranu okliznuo na meso i pao.

(Oslobođenje)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

IGK poručio Miloradu Dodiku:’Radiš uzaludan posao! Nećemo šutjeti sve dok se BiH ne oslobodi takvih kao što si ti’

Ne postoji nijedan fenomen svijesti kroz koji se bolje oslikava bosanskohercegovačka prošlost, sadašnjost i budućnost, nego što je to...

Možda vas zanima i ovo