Petak, 25 lipnja, 2021

Šakama na par zbog poljupca u tramvaju!

Nemojte propustiti

Svoje traumatično iskustvo četrdesetogodišnjak i njegova nešto mlađa partnerica podijelili su s Tportalom, zamolivši da njihov identitet ostane zaštićen.

”Dakle, jučer oko 8.20 sati idemo na posao cura i ja. Dok smo se vozili sedmicom, naslonila se na mene i poljubila me, lagano u usne. Neki tip (oko 60-ak godina) koji je sjedio par sjedala dalje, krene vikati: ‘Sram vas bilo, to se ne radi u javnosti, niste čitali bonton.’ Na to sam mu ja odgovorio: ‘Gospodine, ako vam smeta, ne morate nas gledati.’ No 30 sekundi kasnije djevojka, zaboravivši na tipa, opet me poljubi na isti način. Još se nije ni udaljila od mene, tip ju je šakom pogodio ravno u sljepoočnicu i još jednom posred glave, na što sam ja uletio prema njemu i dobio udarac u nos i ispod lijevog oka”, priča nam naš sugovornik.

Na njihovu sreću, u pomoć su im, kaže, priskočili ostali putnici u tramvaju i nasilnika odvukli od njih te odmah pozvali policiju. Nakon gotovo filmske potjere, policajci su ga ulovili.

Zagreb (Foto: Arhiv)
Zagreb (Foto: Arhiv)

Policajcima su dali svoj iskaz te otišli prvo na hitnu, a onda u bolnicu da im doktori utvrde ozljede.

Djevojka je krvarila iz nosa i povratila, pa su je odvezli sanitetom u Dubravu, a njezina partnera na Rebro. Napadač je za to vrijeme obrađen u policijskoj postaji na Krugama.

‘Branio moralne vrijednosti poštenih Hrvata’

‘Čim su ga policajci suočili s iskazima, sve im je priznao, pa su ga odmah priveli sucu, gdje je izjavio da je on samo branio moralne vrijednosti poštenih Hrvata. Onda ga je sutkinja pitala što bi napravio da je vidio da su se dvojica muškarca poljubila? Izbo ih nožem?’, otkrio nam je naš sugovornik.

Za rad svojih šaka u obrani moralnih vrijednosti u Hrvata ovaj je 60-godišnjak kažnjen uvjetnom kaznom od šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od godinu dana te novčanom kaznom od 5.700 kuna plus sudskim troškovima.

(Tportal,Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo