Petak, 1 ožujka, 2024

Salma Hayek otvoreno: Meni grudi još rastu

Preporučeno

– Nekim se ženama smanjuju, ali postoje žene koje dobiju koji kilogram pa im grudi narastu. Isto se dogodi i nekim ženama koje doje te u menopauzi.

Salma Hayek gostovala je emisiji “Red Table Talk” kod Jade Pinkett Smith. Dvije glumice dotakle su se različitih tema, a jedna od njih je bila i povećanje grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

– Mnogo ljudi misli da sam povećala grudi i ne krivim ih jer su nekad bile manje. A manji je bio i ostatak moga tijela – izjavila je Salma o nekim dobrim stranama menopauze.

– Nekim se ženama smanjuju, ali postoje žene koje dobiju koji kilogram pa im grudi narastu. Isto se dogodi i nekim ženama koje doje te u menopauzi. Jednostavno sam jedna od tih žena i rast grudi mi se dogodio u svim tim situacijama – dodala je Salma.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas