Srijeda, 23 lipnja, 2021

Samsung 24. februara gotovo sigurno predstavlja Galaxy S5

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Već mjesecima se špekuliše o tome kada će Samsung predstaviti svoj najnoviji flagship mobitel, Galaxy S5. Prve informacije govorile su da će to biti početkom godine, pa zatim da će biti tokom MWC-a u Barceloni, pa čak moguće i nakon njega.

Nestrpljiva je tehnološka javnost juče očito dobila konačan odgovor na to pitanje. Samsung je, naime, poslao pozivnice za svoj ranije najavljeni Unpacked5 event koji će se održati 24. ovog mjeseca u Barceloni.

Pozivnica na ne tako suptilan način uključuje broj 5, očitu referencu na novi Galaxy, a popratni tekst poslat novinarima najavljuje i predstavljanje najnovijeg flagship uređaja.

Poučeni prošlogodišnjim iskustvom, kada je ista kompanija pozivnicu naslovila sa “ready 4 the show” i na tom događaju pokazala svijetu Galaxy S4, gotovo smo sigurni da će krajem ovog mjeseca svjetlo dana ugledati dugo očekivani Samsung Galaxy S5.

(Itvesti)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo