Četvrtak, 19 svibnja, 2022

Sandi Cenov: Volio bih novi CD pokloniti Dini Merlinu

Nemojte propustiti

Pjevač Sandi Cenov u sarajevskom klubu “Coloseum” promovirao je novi album pod nazivom “To je to”, koji će se za nekoliko dana pojaviti na tržištu u BiH pod markicom “Hayat Production”.

Cenov s Vladom Podanyjem (Foto: B. Nizić) POL– Drago mi je što me je podržao veliki broj kolega. To su dragi ljudi koje dugo znam i stalo mi je do njihovog mišljenja. Na albumu su i dvije pjesme Armina Šakovića za koje vjerujem da će se posebno dopasti publici u BiH. Najviše sam razgovarao s Vladom Podanyjem, koji je pohvalio moj novi CD – kaže Cenov, ne zaboravljajući i veliku podršku Ahmeda Švrakića, direktora “Hayat Productiona” koji se na promociji družio s Memom Haljevcem i Fikretom Hodžićem.

Nakon promocije hrvatski pjevač prošetao je i centrom Sarajeva.

– Ponio sam za svaki slučaj nekoliko primjeraka novog albuma jer bi bilo lijepo sresti Dinu Merlina i pokloniti mu CD. Njegovo bih mišljenje zaista volio čuti – ističe Cenov.

Sandi je u petak navečer u “Coloseumu” održao i koncert, gdje je zajedno s fanovima pjevao neke od svojih najvećih hitova kao i kompozicije s novog albuma.

 

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ruski oligarh tvrdi: Putin je smrtno bolestan

Oligarh tvrdi da je o tome u sjedište ruske sigurnosno-obavještajne agencije FSB (nasljednik sovjetskog KGB-a) poslan "strogo povjerljivi dokument",...

Možda vas zanima i ovo