Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Sanela Jenkins: Jeremić je obmanuo javnost, nije se fotografirao s Bonom

Nemojte propustiti

Nakon što je predsjednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić na društvenim mrežama objavio fotografiju sa, kako je naveo, popularnim svjetskim pjevačem i humanitarcem Bonom na kojoj zajedno dižu tri prsta, svjetski poznata poslovna žena i humanitarka iz Sarajeva Sanela Jenkins kontaktirala je svog prijatelja Bona i obavjestila ga o ovom skandalu.

sanela-jenkinsU ekskluzivnoj izjavi za agenciju Anadolija Sanela Jenkins je kazala kako je Bono bio šokiran informacijom i poručio da se sa Jeremićem nikada nije fotografisao.

“Iako sam znala da je ovo Pavel Sfera, osoba koja liči na Bona, šteta za Bona, koji je bezrezervni prijatelj Bosne i Hercegovine, već je nanesena i htjela sam mu skrenuti pažnju na to“, naglasila je Sanela i dodala: “Moji prijatelji iz Sarajeva su me odmah nazvali i rekli da moramo nešto učiniti i upoznati svjetsku javnost o ovim primitivnim postupcima iskompleksiranog Vuka Jeremića”.

Sanela je otkrila da je u mnogobrojnim razgovorima i druženjima sa Bonom, on uvijek isticao da je veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i naroda u ovoj zemlji.

“Taj čovjek nigdje u svijetu se ne bi stavio na stranu nepravde. Trenutno PR timovi u Americi pripremaju saopštenje za javnost oko ovog gnusnog čina malog zeca, pardon Vuka”, kroz smijeh je istakla Sanela Jenkins za agenciju Anadolija.

jeremic-twitter
Jeremić nije znao da se fotografira sa Bonovim dvojnikom

U međuvremenu, predsjednik Generalne skupštine UN-a Vuk Jeremić, na svom Twitter profilu, napisao je kako je izigran, jer je na “fotografiji sa Bonom ustvario bio njegov dvojnik“.

Podsjećamo, Jeremić je jučer na društvenim mrežama svoje simpatizere obavijestio o susretu sa Bonom, gdje na popratnoj fotografiji obojica pokazuju tri prsta. Jeremić nije precizirao gdje i kada se susreo s frontmenom poznate grupe U2.

Jeremić je već danas priznao da ga je dvojnik Bona izmanipulisao, kako njega, tako i sve prisutne u baru u kojem su se fotografisali.

“Čovek je toliko savršen dvojnik da smo svi u baru bili uvereni da je to zaista on. A što se tiče tri prsta – tako bih se slikao i s pravim”, poručio je Jeremić.

(Anadolija)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo