Utorak, 18 siječnja, 2022

Sanja Vulić ponovo u akciji: ‘Šemsudine Mehmedoviću, zašto dolazite u RS?’

Nemojte propustiti

Vulić je poručila Mehmedoviću da dok je izabranih predstavnika Srpske, Narodnu skupštinu RS i njene zakone neće nazivati seoskim.

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da “reciklirani političar Šemsudin Mehmedović, koji nema podršku ni u mjesnoj zajednici, pokušava postati bitan i važan preko imena Milorada Dodika”.

“Nebitni ste, Šemsudine Mehmedoviću. Što dolazite u Republiku Srpsku sutra? Da nećete ubiti još nekog nedužnog Srbina? Šta ćete na teritoriji koja cijeni i poštuje Milorada Dodika? Mi nismo genocidaši, mi smo dobrodušan i pozitivan narod, narod koji prašta za razliku od Vas i Vaših sljedbenika koji mrzite sve što nije bošnjačko”, istakla je Vulić.

Ona je poručila Mehmedoviću da dok je izabranih predstavnika Srpske, Narodnu skupštinu RS i njene zakone neće nazivati seoskim.

“Seosko je sijelo ono što vi iz FBiH plus Adil Osmanović pravite jednom mjesečno, lažno se predstavljajući kao Predstavnički dom pod predsjedavanjem Vašeg bivšeg kolege iz kluba. On je bivši u Klubu, a za Vas se još ne zna jeste li u tom klubu ili ste samostalni poslanik”, naglasila je Vulić.

Više s weba

Izdvajamo

Zora Vidović danas na saslušanju u Tužilaštvu BiH

Poslanici NSRS su 10. decembra usvojili niz zaključaka u vezi sa prenosom nadležnosti sa države Bosne i Hercegovine na...

Možda vas zanima i ovo