Subota, 2 srpnja, 2022

Sarajevski aerodrom ukida besplatni parking, krivicu svalili na korisnike!?

Nemojte propustiti

“Obavještavamo Vas da se od 1. jula 2022. obustavlja pružanje usluge besplatnog parkinga na komercijalnom parkingu u trajanju od deset minuta…” – saopštili su

Međunarodni aerodrom Sarajevo obustavlja uslugu besplatnog parkiranja do 10 minuta. Ovu nepopularnu odluku pokušali su i opravdati tako što su krivnju prebacili na korisnike njihovih usluka!?

“Uzimajući u obzir velike gužve koje uzrokuju otežan protok saobraćaja, kao i poteškoće sa kojima smo se svakodnevno susretali zbog nerazumijevanja načina korištenja ove usluge, a što je rezultiralo zaprimanjem brojnih žalbi i prijava nadležnim inspekcijama, obavještavamo Vas da se od 1. jula 2022. obustavlja pružanje usluge besplatnog parkinga na komercijalnom parkingu u trajanju od deset minuta.

Svjesni potreba naših korisnika za kratkotrajnim zadržavanjem u cilju ispraćaja naših putnika, Međunarodni aerodrom Sarajevo će u budućnosti razmatrati mogućnosti uspostave Kiss and Fly zone, kojom će se omogućiti putnicima i njihovoj pratnji besplatno kratkotrajno zadržavanje na za to namijenjenoj lokaciji.

Molimo korisnike naših usluga za saradnju i razumijevanje”, stoji u saopćenju kojim Međunarodni aerodrom Sarajevo pokušava opravdati ovu odluku.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zbogom Svitavi: Sutra otvaranje magistralne ceste Neum – Stolac

Ukupna dužina izgrađene dionice je 36,47 kilometara Svečano otvaranje i puštanje u promet magistralne ceste M17.3 Neum – Stolac bit...

Možda vas zanima i ovo