Nedjelja, 17 listopada, 2021

Sarajka podijelila svoje iskustvo: Gledao je djevojke u tramvaju, onda mi se približio i počeo masturbirati!

Nemojte propustiti

Problem s gradskim prijevozom u Sarajevu, osim onih eksponiranih dimenzija, ima i jednu drugu, o kojoj se ne priča. Barem ne tako javno. Sve je, naime, češća pojava da po tramvajima i trolejbusima pojedinci koriste gužve da dodiruju žene i djevojke zadovoljavajući na taj bizarni način svoju pohotu.

Ilustracija (Foto:Arhiv)
Ilustracija (Foto:Arhiv)

Naime, pojedinci koriste gužve u tramvajima i trolejbusima kako bi dodirivali žene. Uglavnom je riječ o muškarcima srednjih godina, koji izgledaju sasvim “normalno”, a pojedini čak i mastrubiraju naočigled drugih ljudi.

“Stajala sam na kraju prepunog tramvaja pored prozora i primijetila čovjeka koji je na čudan način posmatrao djevojke koje su sjedile. Nakon njihovog izlaska, primijetila sam da mi se približava. Primakao se mom sjedištu i počeo masturbirati držeći neku plastičnu kesu ispred sebe, vjerovatno na taj način prikrivajući šta radi. Bila sam frapirana”, izjavila je Alma G. (20) za Dnevni avaz.

Irfan Nefić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo, navodi kako se slučajevi ovakvog ponašanja slabo prijavljuju:

– Zakonom su ovakva ponašanja definirana kao bludne radnje i zadovoljavanje pohote te postoje sankcije. Potrebno je da građani samostalno djeluju, a u slučaju većih problema da obavijeste MUP. Iz policijskog iskustva, ovdje se radi o psihičkim bolesnicima koji se šalju na daljnje ispitivanje na kliniku.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tužne vijesti iz BiH: Preminuo mladić (27) koji je bio zaražen koronom

Ovu informaciju dobio je Institut za javno zdravstvo iz Univerzitetsko kliničkog centra koji nije obavijestio detaljnije informacije o preminulom...

Možda vas zanima i ovo