Subota, 23 listopada, 2021

Sarajlija uhapšen u Crnoj Gori sa 2,5 kilograma droge

Nemojte propustiti

Službenici crnogorske Uprave policije i Uprave carina otkrili su na graničnom prelazu Božaj sa Albanijom oko 2,5 kilograma skanka kod državljanina BiH.

Crnogorska policija (Foto: Arhiv)
Crnogorska policija (Foto: Arhiv)

Crnogorska Uprava policije je saopštila da su policijski i carinski službenici tokom sinoćnje kontrole vozila Seat Leon, registarskih oznaka BiH, kojim je upravljao državljanin BiH G.G. (30) iz Sarajeva, otkrili skank koji je bio upakovan u šest vakumiranih pakovanja, ukupne težine oko 2,5 kilograma. Skank je bio sakriven u rezervoaru vozila.

O pronalasku opojne droge obaviještena je Grupa za borbu protiv droge Podgorica, čijim službenicima su potom predati osoba, vozilo i skank radi daljeg policijskog postupanja. G.G. je uhapšen i od njega je uzeta izjava u prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je G.G. skank nabavio na teritoriji Albanije, te da je imao namjeru da ga prokrijumčari u BiH i stavi u promet na području Sarajeva.

Osumnjičeni G.G. je, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

(Srna)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo