Subota, 31 srpnja, 2021

Šarović i Borenović poručili su Dodiku – NE

Nemojte propustiti

Milorad Dodik je sazvao sastanak na kome bi trebao da bude dogovoren način djelovanja u Sarajevu nakon odluke Ustavnog suda BiH, a poslije zaključaka Narodne skupštine RS i jučerašnjeg sastanka Dodika sa američkim ambasadorom Ericom Nelsonom.

Predsjednici opozicionih stranaka SDS i PDP, Mirko Šarović i Branislav Borenović, nisu se odazvali sastanku koga je u Istočnom Sarajevu sazvao srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, javlja portal Srpskainfo.

– Stav je da nema potrebe da im Dodik govori kako da se ponašaju u institucijama BiH – tvrdi naš izvor iz opozicije.

Da Šarović neće ići potvrdili su u SDS-u, dok se Borenović nije javljao na telefon.

Dodik je sazvao sastanak na kome bi trebao da bude dogovoren način djelovanja u Sarajevu nakon odluke Ustavnog suda BiH, a poslije zaključaka Narodne skupštine RS i jučerašnjeg sastanka Dodika sa američkim ambasadorom Ericom Nelsonom.

Sastanak je počeo u 10 sati, a među učesnicima su i Zoran Tegeltija, predsjedavajući Savjeta ministara BiH, Milan Tegeltija, predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta, Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Branko Petrić, predsjednik Centralne izborne komisije BiH, pišu Nezavisne.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo