Subota, 18 rujna, 2021

”Šarović kandidat za Predsjedništvo BiH”

Nemojte propustiti

Nakon gradskih odbora SDS-a Doboja, Bijeljine i Banjaluke i Regionalni odbor SDS-a Sarajevsko-romanijske regije danas je predložio svog kandidata za jednu od dvije ključne funkcije na oktobarskim izborima.

Savez za promjene nastupiće zajedno na predstojećim izborima što znači da će SDS-u pripasti kandidatura za jednu od dvije ključne funkcije, ističu u Regionalnom odboru SDS-a Sarajevsko-romanijske regije i predlažu da SDS izabere funkciju srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Jednoglasan zaključak Regionalnog odbora SDS-a iz Izborne jedinice 8 je da SDS povuče prvi potez, da se opredijeli za mjesto srpskog člana Predsjedništva, a mi predlažemo da to bude Mirko Šarović”, izjavio je nakon sjednice potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica, javlja BN.

Regionalni odbor SDS-a ističe da su gradski odbori SDS-a Banjaluka, Bijeljina i Doboj takođe predložili izuzetno kvalitetne kandidate te da će konačan stav dati Glavni odbor i Predsjedništvo Stranke.

,,I ako ne uvaže naš prijedlog mi ćemo sigurno dati sve od sebe da doprinesemo pobjedi SDS-a”, tvrdi Bjelica i dodaje da Regionalni odbor SDS-a ide na ubjedljivu pobjedu u Izbornoj jedinici 8 za sva četiri nivoa, odnosno za predsjednika Republike Srpske, srpskog člana Predsjedništva te poslaničke liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavničko vijeće Parlamentarne skupštine BiH.

U Regionalnom odboru SDS-a Sarajevsko-romanijske regije smatraju da do promjena u Republici Srpskoj mora doći jer je to jedini način da se zaustavi odlazak mladih, te da se poboljša katastrofalno stanje u privredi, zdravstvu i svim ostalim segmentima života građana.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo