Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022

Šarović uoči današnje sjednice NSRS-a: Reći ćemo “ne” Dodiku!

Nemojte propustiti

– U ludim i lošim stvarima nećemo ga slijediti, u dobrim mi ćemo reći da, to je bilo dobro, kazao je Šarović za BN Televiziju.

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović smatra da je današnja posebna sjednica NSRS-a još jedna Dodikova predstava za javnost.

Smatram da je to više igra i predstava, da neće donijeti ništa novo. Po meni, trebao je gospodin Dodik da ostane na sjednici Predsjedništva, da izabere one tačke koje su suprotne opštim interesima ili interesima Republike Srpske. Ono što je od interesa, treba da podrži. To je, u suštini i stav Narodne skupštine i onih naših stavova političkih partija”, kazao je Šarović i dodao da će SDS u tom smislu da bude potpuno jasan.

– U ludim i lošim stvarima nećemo ga slijediti, u dobrim mi ćemo reći da, to je bilo dobro, kazao je Šarović za BN Televiziju.

– U ponedjeljak mi ćemo da kažemo “ne”. Ima mnogo prečih stvari koje si trebao da predložiš i da glasaš za njih. Nemoj da kukaš na Alkalaja (Svena) i Turkovićku (Bisera). Uostalom, ti si ih predložio, oni su tvoj izbor, zašto si glasao za njih, što nisi potegao neki vitalni interes po tom pitanju, da o tome raspravimo, pa da te podržimo. Podržaćemo te za sve ono što je u interesu Republike Srpske”, kazao je Šarović.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dodik: Dan Vojske RS je najvažniji datum nakon 9. januara, dokaz da je nju stvorio srpski narod

Milorad Dodik je rekao da EUFOR Altea misija može da ostane u BiH, ali da ne podržava paradiranje vojnika...

Možda vas zanima i ovo