Subota, 4 prosinca, 2021

Saša Popović uvrijedio Mariju koja je odlučila da napusti snimanje “Zvezda Granda”

Nemojte propustiti

Marija Šerifović, poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, odlučila je da napusti studio u kojem su snimane “Zvezde Granda” nakon rasprave sa Sašom Popovićem.

Dok je žiri komentarisao jednu takmičarku, vodila se polemika o tome da li je ona u prošloj sezoni bila favorit Zorice Brunclik. Tada je mlada pjevačica rekla da joj je žao što ružičasta pjevačica nije tu i ove godine. Na to se nadovezala i Jelena Karleuša, koja je rekla da je sada ona na njenoj stolici i da smatra da doprinosi gledanosti koliko i Zorica.

“Ti najviše doprinosiš gledanosti ovog šoua. Pun pogodak”, rekao je Saša, na šta se Marija brecnula.

“E, ako je tako i ako je samo Jelena doprinjela šouu, onda ja nemam šta da tražim ovde. Džabe ti ja sjedim ovdje, kad ne doprinosim. Odoh ja kući”, obratila se Šerifovićeva direktoru “Granda”, a zatim skinula bubicu, obukla jaknu i krenula ka vratima. Popović i ostali članovi žirija prvo su počeli da se smiju, a kada su nakon nekoliko minuta shvatili da se Šerifovićeva ne vraća, za njom su krenuli i Dragan Stojković Bosanac i Šaban Šaulić, piše “Alo”.

Saša je izašao iz studija da vidi šta se dešava i nakon deseta minuta se vratio na svoje mjesto i obavjestio publiku da se Marija vraća.

Tada su u studio uz veliki aplauz ušli Šaban, Bosanac i Marija. Vratila se na svoje mjesto, ali prije toga je prišla Popoviću, sa kojim se izljubila u znak pomirenja.

“Kakav šou, super ste ljudi”, uz osmijeh je rekao Saša. Međutim, od izvora bliskog pjevačici “Alo” je saznao da se ona uopšte nije šalila i da je bila ozbiljna u namjeri da ode kući.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo