Petak, 22 listopada, 2021

Saša Popović već odlučio ko će sjediti u žiriju nove sezone “Zvezdi Granda”!

Nemojte propustiti

Sjajna i nikad zanimljivija 11. sezona “Zvezda Granda” završena je u srijedu u studiju “Granda” na Košutnjaku.

Pobjedu su odnijeli Aleksa Perović i Riste Risteski, koje je do finala doveo žiri u sastavu: Jelena Karleuša, Aca Lukas, Viki Miljković, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac i Marija Šerifović, kao i 40 tajanstvenih članova žirija.

Pitanje koje se odmah počelo da se postavlja jeste da li će se žiri promijeniti ili će ostati u istom sastavu. Direktor “Granda” Saša Popović kazao je za Telegraf da je odluku već donio.

– Već znamo kako ćemo raditi sljedeću sezonu, to smo već pripremili – počeo je Popović.

– Žiri ostaje isti za sljedeću sezonu. Žiri je toliko uhodan, dobar, zanimljiv, da mislim da će biti tako i u sljedećoj sezoni. A, da bi oni bili bolji, mi moramo da smislimo neke cake za njih – rekao je Saša.

Kada su u pitanju pobjednici 11. sezone, Aleksa i Riste, Popović kaže da je zadovoljan odlukama žirija i publike.

– Ja sam zaista zadovoljan. Ova dvojica što su pobijedili, zasluženo su pobijedili. Gledat ćemo da dobiju što bolje pjesme, ali to sad ne zavisi ni od nas koliko zavisi od inspiracije kompozitora, tekstopisaca i aranžera. To je diskutabilna stvar. Nekoga može da pogodi dobra pjesma, nekoga ne, ali gledat ćemo da im damo što bolje. Ja uvijek gledam da to budu hitovi, da grade karijeru, da zarađuju… – istakao je Popović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nana Fata Orlović dobit će Povelju TK

Povelja će biti dodjeljena na svečanoj sjednici Skupštine Tuzlanskog kantona u povodu Dana državnosti. Skupština Tuzlanskog kantona jednoglasno je usvojila...

Možda vas zanima i ovo