Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Sastanak u centrali SDA: Izetbegović i Ćović nastavili razgovore, predsjednik HDZ-a na Twitteru napisao da diskriminacija mora prestati!

Nemojte propustiti

U Sarajevu je danas organizirana nova runda pregovora SDA i HZD-a. Podsjetimo da su delegacije dvije stranke razgovore započele sinoć.

“Nova runda sastanaka sa SDA o ispunjavanju 14 kriterija Europske komisije. Integrisanje vrijednosti EU u svaki aspekt naše domovine za nas je prioritet. Diskriminacija mora biti ukinuta. Usvajanje 14 kriterija i europskih vrijednosti pravi je put za europsku BiH”, napisao je Dragan Čović nakon sastanka.

Sinoć su razgovarale dvije radne grupe ovih stranaka. Sastanak stranačkih delegacija u Centrali SDA su predvodili Bakir Izetbegović i Dragan Čović.

Lider SDA sinoć je rekao da su dvije grupe radile paralelno, jedna po pitanju uspostavljanja nove strukture vlasti u Federaciji BiH, o nagomilanim problemima u FBiH, a druga o mogućnostima izmjene Izbornog zakona.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo