Ponedjeljak, 29 studenoga, 2021

Savjetnik Milorada Dodika poručio: Mi smo pred zidom, nemamo kuda – Republika Srpska neće nestati!

Nemojte propustiti

Kompromis je, naglašava Tegeltija, moguće naći pod uslovima da svi prihvate Dejtonski sporazum i postojanje Republike Srpske sa svim njenim nadležnostima, onako kako su propisane.

Milan Tegeltija, savjetnik Milorada Dodika, istakao je da Republika Srpska traži poštovanje Ustava, a ne njegovo rušenje.

– Republika Srpska neće nestati, to je sasvim sigurno. Bosna i Hercegovina je država koja može da funckioniše isključivo na kompromisu. Tako je koncipirana. Ako nema kompromisa ona ne može da funkcioniše, naglasio je Tegeltija te dodao:

– Ona je trenutno u fazi da ide u duboko propadajuću državu, zato što nema kompromisa.

Kompromis je, naglašava, moguće naći pod uslovima da svi prihvate Dejtonski sporazum i postojanje Republike Srpske sa svim njenim nadležnostima, onako kako su propisane.

– Bez tajnih planova da se RS svede na praznu košuljicu. Mi smo pred zidom, nemamo kuda, istakao je savjetnik Milorada Dodika, te kako prenosi federalna.ba, zaključio: “Ne možemo dopustiti da se RS šapatom ugasi”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vulin danas u Istočnom Sarajevu, dolazi da podijeli djeci bojanke i slikovnice

Iz Ministarstva navode da će Vulinom i Krunićem, Osnovnu školu “Sveti Sava” posjetiti gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić i...

Možda vas zanima i ovo