Petak, 5 ožujka, 2021

SBB Visoko: Kandidat za općinskog vijećnika nasrnuo na novinara Produkcijske kuće „Magazin plus“

Nemojte propustiti

Čerkez upravo saopštio: Situacija je izuzetno loša; Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

Goran Čerkez ističe da zdravstveni sistem nije nikad bio u težoj situaciji i da je veliki broj oboljelih među...

Forto predstavio nove mjere: Zbog pogoršane epidmiološke situacije uvode se Covid redari, produžuje se period trajanja izolacije na 14 dana

Zaključkom Vlade KS je zatraženo donošenje mjere kojom će svaka osoba koja ulazi u BiH biti obavezna posjedovati PCR...

Meteorolog Sladić najavio dolazak snijega u BiH: Evo kada i gdje će padati

Nedim Sladić, meteorolog, rekao je za medije da će predstojeća promjena vremena u Bosni i Hercegovini biti kratkotrajna. Kako...

Potvrđene jučerašnje najave: U bh. entitetu RS pooštrene mjere!

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj, zasjedao je Entitetski štab za vanredne situacije na kome su donesene nove...

Da pojedine političke partije nemaju društveno odgovoran odnos prema zajednici u kojoj pretenduju da budu „vlast“ u pravom smislu te riječi, uvjerili smo se i sinoć na promociji kandidata SBB BiH Visoko, što je uprilićena u Motelu „Piramida Sunca“.

Foto: IlustracijaVlasnik ovog Motela i kandidat za općinskog vijećnika SBB BiH Visoko Dario Pekić  fizički je nasrnuo na novinara i vlasnika Produkcijske kuće „Magazin plus“ Midhata Hajdarevića, o ćemu su obavješteni  organizatori promocije kandidata (Kemal Mušinbegović i Meldina Ugarak) a da nisu poduzeli ništa konkretno kako bi se ogradili od kabadahijskog ponašanja svog člana i kandidata za Općinsko vijeće Visoko – prenosi Magazin plus.

Rukovodstvo visočkog SBB-a bilo je upoznato s incidentom od prvog trenutka te uz obećanje da će se zvanično ograditi od ponašanja „svog kandidata za vijećnika“, ovu informaciju nismo objavili odma nakon što se incident desio.
Međutim, „rukovodstvo visočkog SBB-a“ predomislilo se u međuvremenu te u telefonskim razgovorima i uz kafu nudili su usmeno izvinjenje, uz ispriku kako „nije pametno“ da i zvanično priznaju da se incident desio.

Razlog neželjenog incidenta leži u činjenici da je Dariu Pekiću zasmetala konstatacija novinara kako su se sve partije koje je isti izmjenjao raspadale po šavovima u roku od godinu dana, po njegovom ulasku u iste.

(Bh-index/Magazinplus)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Čerkez upravo saopštio: Situacija je izuzetno loša; Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

Goran Čerkez ističe da zdravstveni sistem nije nikad bio u težoj situaciji i da je veliki broj oboljelih među...

Možda vas zanima i ovo