Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

“Schumacher ponekad plače u kolicima, do sada je potrošeno 22 miliona eura”

Nemojte propustiti

Britanski tabloid Express donosi tekst pod nazivom ‘Gdje je Michael Schumacher? Hoće li mu ikada biti bolje?’.

O životu Michaela Schumachera se nakon stravične povrede na skijanju zna jako malo, ali inostrani mediji ipak uspijevaju saznati ponešto o njegovom zdravstvenom stanju.

Popularni Schumi vjerovatno ni dan danas ne može hodati ni pričati, ali sve su to samo pretpostavke jer se niko od njegovih članova porodice ne oglašava u javnosti, pa je nepoznanica i lokacija na kojoj on trenutno boravi.

Ipak, britanski tabloid Express donosi tekst pod nazivom ‘Gdje je Michael Schumacher? Hoće li mu ikada biti bolje?’. U istom tekstu autor ističe sljedeće:

“Po onome što znamo o njegovim povredama, Schumacher ne može da hoda, ni da govori, ali izvori tvrde da može pokazati emocije. Prema izvještaju o zdravstvenoj zaštiti, Schumacherovi računi za kućnu njegu premašili su 22 miliona eura”, navodi se u tekstu, prenosi Sportsport.ba.

S druge strane, francuski magazin ‘Paris Match’ navodno ima i jednu izjavu od člana porodice.

“Kada ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami s pogledom na jezero, Michael ponekad plače”, navodno je za ovaj list rekao jedan član Michaelove porodice.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasnici sarajevskog fast fooda “Otrov” preminuli od koronavirusa

Studenti su ovaj fast food zvali "Otrov", a znali bi kazati da iako jedu kod "Otrova", tu se niko...

Možda vas zanima i ovo