Četvrtak, 28 siječnja, 2021

SDP BiH: Odlazak Skake i dolazak Bogićevića pobjeda je Sarajeva!

Nemojte propustiti

Skandalozan istup načelnika Srebrenice: Mladen Grujičić ljut, poziva na otcjepljenje RS

Grujičić odluku CIK-a kao i današnju Suda BiH smatra skandaloznim i sramotnim i dodaje "da se pokazalo da se...

Sud BiH odbacio žalbe: Izbori u Srebrenici i Doboju će biti ponovljeni

Sud BiH odbio je sve žalbe koje su upućene na odluke Centralne izborne komisije BiH o poništavanju izbora u...

Totalni raspad sistema: BiH naručila vakcine, ali niko ne zna šta je naredni potez da bi one stigle

Bosna i Hercegovina naručila je milion 232 hiljade doza vakcina preko Covaxa, a 892 hiljade preko mehanizma snabdijevanja Evropske...

Slučaj u BiH: Nakon smrti mladića samo smanjena plata dispečeru Hitne pomoći

Srđanov brat Nemanja rekao je za “Nezavisne” da je poražavajuća činjenica to što je propisano da se u ovakvim...

SDP BiH ističe da je izbor Bogićevića pokazatelj vraćanja dostojanstva i ugleda Gradu Sarajevu i instituciji gradonačelnika

KO SDP BiH Sarajevo osuđuje jučerašnji primitivni napad odlazećeg gradonačelnika Sarajeva, Abdulaha Skake, na budućeg gradonačelnika Bogića Bogićevića.

Skakino omalovažavanje ljudske i moralne gromade Bogića Bogićevića najzornije oslikava zašto je Sarajevo glasalo za promjenu bahate i uskogrudne SDA-ove vlasti utjelovljene u liku i djelu Abdulaha Skake.

SDP BiH s ponosom ističe da je i izbor Bogićevića pokazatelj vraćanja dostojanstva i ugleda Gradu Sarajevu i instituciji gradonačelnika, uveliko urušenog SDA-ovim primitiviziranjem i deintelektualizacijom javnog prostora i najznačajnijih javnih funkcija u Sarajevu.

Odlazak Skake i dolazak Bogićevića pobjeda je svakog dobronamjernog, iskrenog Sarajlije i Bosanca i Hercegovca, a mi u SDP-u BiH smo ponosni što smo bili u prilici predložiti građanima Sarajeva konačno dostojanstvenog predstavnika.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Beogradski analitičar zabrinut: “Vijest o razgovoru između Bidena i Mereklove o prioritetima zajedničkog djelovanja na Zapadnom Balkanu nije dobra za nas”

Iako su brojni analitičari prognozirali da novom američkom predsjedniku Joe Bidenu Balkan neće biti visoko na skali prioriteta, on...

Možda vas zanima i ovo