Petak, 20 svibnja, 2022

SDS: U potpunosti ne prihvatamo bonska ovlašćenja ali ne prihvatamo ni bježanje vlasti od odgovornosti za sve kazne i sankcije zbog kojih će ispašati RS

Nemojte propustiti

– Nismo čuli jasan stav Boračke organizacije Republike Srpske oko organizacije protesta već samo medijske izjave njihovih pojedinih predstavnika. Samim tim nismo sigurni da zvanično BORS stoji iza skupa u srijedu o kome se spekuliše u medijima – poručili su iz SDS-a.

Simptomatično je da je odluku o protestima saopštio portparol SNSD, što znači da iza ove ideje u stvari stoji upravo vlast i to upravo ona vlast koja je i dovela do ove krize i teške situacije u kojoj se našla Republika Srpska i njen narod.

Vlast se ne može amnestirati krijući se iza naroda i boraca, što joj je očito zadnja namjera.

SDS je uvijek imao jasan stav, pa i ovaj put, da je korištenje bonskih ovlašćenja za nas u potpunosti neprihvatljivo kao i nametanje Odluke o imovini. U potpunosti ne prihvatamo bonska ovlašćenja ali ne prihvatamo ni bježanje vlasti od odgovornosti za sve kazne i sankcije zbog kojih će nažalost najviše ispaštati Republika Srpska i njen narod – saopšteno je iz SDS-a.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Čolak: HDZ želi teritorijalnu reorganizaciju BiH, prijedlog će ići u parlamentarnu proceduru

Čolak za sadašnje stanje nije amnestirao ni predstavnike međunarodne zajednice, ističući da bi svako ko želi dobro BiH morao...

Možda vas zanima i ovo