Petak, 18 lipnja, 2021

Sejo Brajlović donirao 5.000 KM rodnoj Ustikolini

Nemojte propustiti

Vlasnik restorana Brajlović nije stao na tome i danas je donirao 5.000 KM za svoj rodni kraj

Ilidžanski ugostitelj i biznismen Husein Sejo Brajlović pokrenuo je prije nekoliko dana svojevrsni izazov u kojem poziva privrednike sa područja Ilidže, ali i cijele BiH koji su u mogućnosti da svojim doprinosom i zajedničkim snagama pomognu onima kojima je najpotrebnije u teškoj situaciji u kojoj se našla naša zemlja usljed pandemije koronavirusa.

Humanost i ljudskost je sada potrebna više nego ikad, tako da je Brajlović Domu zdravlja Ilidža donirao 10.000 KM, a za isti novčani iznos je nabavio dezinfekciona sredstva, zaštitne rukavice i maske koje je uručio za pripadnike Policijske uprave Ilidža.

Vlasnik restorana Brajlović nije stao na tome i danas je donirao 5.000 KM za svoj rodni kraj. Naime, on je uplatio ovaj novčani iznos Policijskoj stanici Ustikolina i Civilnoj zaštiti Ustikolina za nabavku dezinfekcionih sredstava, zaštitnih maski i rukavica.

– Možeš da ga voliš ili ne voliš, ali ne možeš osporiti da on nikada nije zaboravio Ustikolinu. Bio je domaćin na Ilidži kada je trebalo dočekati goste, bio je sponzor manifestacije Ustikoljansko ljeto, uskakao i kada je trebalo za Dan reintegracije, pomagao i na druge načine i još uvijek pomaže. Nakon donacije novčanih sredstava MUP KS Ilidža, kao i Domu zdravlja Ilidža (gdje Sejo živi i radi), nije zaboravio ni svoju Ustikolinu (gdje se rodio i odrastao). Danas je Sejo donirao 5.000 KM za potrebna dezinfekciona sredstva, maske i rukavice na ime MUP-a PS Ustikolina i Štaba CZ Ustikolina. Sejo, hvala ti – stoji u objavi na Facebook stranici Ustikolina.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo