Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Sejo Brajlović kupio radnju na Baščaršiji: “Dvojica sinova će voditi po jedan od restorana”

Preporučeno

Brajlović će uskoro otvoriti i veliki restoran na Baščaršiji koji bi trebao biti nešto posebno.

Popuarni sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović najavljuje skoro otvaranje njegovog novog restorana na Baščaršiji.

Brajlović je vlasnik restorana na Ilidži koji je postao kultno mjesto, a nedavno je otvorio i jedan manji objekat na Baščaršiji.

Uskoro će otvoriti i veliki restoran na Baščaršiji koji bi trebao biti nešto posebno.

Upravo se čita:  Sarajlija o životu u Dubaiju: "Kada padne pljusak, poplavi kao naš podvožnjak u Buća Potoku. Sobu dijeliš sa još tri osobe, a krevet plaćaš oko 750 KM"

– Kupio sam na Čaršiji radnju, bit će najjača u Jugoistočnoj Evropi, gdje će biti kao na Skadarliji (kultna ulica u Beogradu). To Sarajevu treba. To će biti restoran gdje će usred dana u 12 sati početi muzika, gdje će biti svega da se pije i jede. Ovo je Evropa – rekao je Brajlović.

Upravo se čita:  Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: "Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga"

Dodao je da će sve uskoro početi. Brajlović je o ovome govorio u N1 podkastu Jedan sat. Rekao je i da će njegova dvojica sinova voditi po jedan od restorana.

“Nikada bolje nisam radio. Drugi ugostitelji se žale, kao nema konobara. Plati ga , daj mu dvije hiljade maraka platu i nek ima bakšiša dvije, to su četiri hiljade maraka i još ga svaku noć žena čeka kući. Da ode u Njemačku neće imati tolike pare, a drugi će mu ovdje ženu ‘maznut’”, govori nam kroz smijeh Brajlović i dodaje vlasnici nemaju naviku da nagrade svoje uposlenike.

Upravo se čita:  Bh. influensericu napali jer se ispod Starog mosta snimala u neprikladnoj odjeći: “Pisali su mi da će mi odrezati glavu i da ću biti bačena sa mosta”

“Nagradi ga i radit će ti cijeli dan, jer mora biti čovjek biti zadovoljan.”

Smatra da ugostitelji nikada nisu bolje poslovali.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dedo Šemso tuguje za suprugom: Ne dam da diraju njene stvari, stajaće dok sam živ

Dedo Šemso iz Sarajeva prije tri mjeseca izgubio je suprugu. Sa suzama u očima otvara vrata njene sobe i...

Još vijesti za vas