Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Sejo Brajlović o poplavi u svom restoranu: “Vodom došlo, vodom otišlo, šta je tu je…”

Nemojte propustiti

“Vodom došlo, vodom otišlo, šta je tu je, valjda se neće previše zakomplikovati, hvala vam što ste se javili”, rekao je Sejo Brajlović.

Obilne padavine protekle noći u Sarajevu donijele su velike probleme građanima brojnih naselja. Sarajevske ulice su haosu, voda je na sve strane, što otežava saobraćaj, a pješacima stvara ogromne probleme.

Prema izjavama koje smo dobili od naših čitalaca, na Ilidži je alarmantno tanje, rijeka Željeznica prijeti da se izlije svakog trenutka.

Snimak koji je objavio portal Crna Hronika pokazuje da je na udaru restoran poznatog ugostitelja Seje Brajlovića, čija je bašta trenutno pod vodom.

Pokušali smo kontaktirati Brajlovića da nam pobliže opiše stanje na terenu, ali kako nam je rekao, trenutno se ne nalazi u Sarajevu.

“Legendo nism u Sarajevu, evo me u Holandiji, ni je nemam prave informacija šta se dešava, rekao je za Source i ovaj put vidno raspoloženi Sejo.

Na naše pitanje da li se brine za svoj restoran, Brajlović je kratko kazao:

“Vodom došlo, vodom otišlo, šta je tu je, valjda se neće previše zakomplikovati, hvala vam što ste se javili”, rekao je za kraj kratkog razgovora Sejo Brajlović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Načelnica Opštine Jezero: Mi bi sa Milom Dodikom i u HDZ!

- Mi bi sa Milom da bude stani-pani i u HDZ!!! - istakla je Ružičić na Twitteru. Načelnica opštine Jezero...

Možda vas zanima i ovo