Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Selma Bajrami objavila dvije fotografije, pa ‘raspametila’ i muškarce i žene

Nemojte propustiti

„Žena sirena“ je pozirala u kupaćem kostimu i dokazala da dalje s razlogom svi mogu pjevati njen stari hit „Kakvo tijelo selma ima“.

I dok Selma Bajrami, jedna od najpopularnijih bh. pjevačica, vrijedno radi na novom albumu, našla je vremena i za odmor.

Fotografije koje je objavila na Instagramu muškarce nisu ostavile ravnodušnim. Ne samo njih već i pripadnice ljepšeg spola koje su joj zbog izgleda uputile brojne komplimente.

Foto: Instagram

„Žena sirena“ je pozirala u kupaćem kostimu i dokazala da dalje s razlogom svi mogu pjevati njen stari hit „Kakvo tijelo selma ima“.

Selma je, što smo nedavno objavili, i sretno zaljubljena otkako je u zagrljaju svog dečka Denisa.

Foto: Instagram

– Moj partner Denis polako uvodi u posao sa nekretninama i mogu da kažem da mi se to počinje jako sviđati. Upoznala sam jako puno interesantnih ljudi iz te branše. Jednostavno, čovjek mora misliti na bolju, ljepšu i sretniju budućnost. Moj Denis i ja smo jedno. Bog nas je spojio. Imamo slične sudbine, isti horoskop slažemo se jako dobro i razumijemo. Djeca nam se takođe jako lijepo slažu, za sada je sve savršeno. Živimo dan za danom i uživamo u svakom trenutku zajedničkog života. Da konačno sam sretna i ispunjena žena – izjavila je Bajrami.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Joe Biden potpisao važan zakonski paket o klimi i zdravstvu

"Riječ je o budućnosti. Riječ je o tome da se osigura blagostanje i napredak američkih obitelji", rekao je. "Riječ...

Možda vas zanima i ovo