Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Semir (24) brutalno pretukao mladića nakon što je popio kafu sa njegovom djevojkom

Preporučeno

Semir je u mjestu Podžupča pretukao I.E. a sve nakon što je saznao da je njegova djevojka K. Dž. pila kafu sa oštećenim.

Zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje podignuta je optužnica protiv Semira Begovića (24) iz Vareša, rekli su iz Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Naime, on je u aprilu ove godine u Brezi, u mjestu Podžupča, pretukao I.E. a sve nakon što je saznao da je njegova djevojka K. Dž. pila kafu sa oštećenim.

Upravo se čita:  Nezapamćena tragedija u Gornjim Karajzovcima kod Gradiške: Otac kamionom usmrtio 5-godišnjeg sina

On je sa svojim vozilom „Opel Vektra“ zajedno sa maloljetnim R. A. i B. K. pratio vozilo kojim je upravljao I.E., nakon čega mu je popriječio put, zbog čega je I.E. zaustavio vozilo, a on je otvorio vrata njegovog auta i istom zadao više udaraca u predjelu lica, te ga prisilno izvukao iz vozila.

Upravo se čita:  "Ležali su jedno pored drugog": Komšije otkrile detalje užasne tragedije, mladić i djevojka zajedno skočili u smrt sa 17. sprata solitera

 

Nakon napada, Semir se brzo udaljio sa lica mjesta i vozilom otišao prema Podlugovima, nakon čega se ponovo vratio i sa maloljetnim R. A. prišao oštećenom kada su mu zadali udarac nepoznatim predmetom u predjelu lijeve strane lica, usljed kojeg udarca je oštećeni pao na pod, a oni su nastavili da ga udaraju nogama u predjelu stomaka i tijela.

Upravo se čita:  Otkriveni nepoznati detalji svirepog ubistva Saše Kulišića u Doboju: Osumnjičena kćerka (14) ponašanjem i izjavama šokirala sve

Momak I.E. je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dedo Šemso tuguje za suprugom: Ne dam da diraju njene stvari, stajaće dok sam živ

Dedo Šemso iz Sarajeva prije tri mjeseca izgubio je suprugu. Sa suzama u očima otvara vrata njene sobe i...

Još vijesti za vas