Petak, 3 veljače, 2023

Semir (24) brutalno pretukao mladića nakon što je popio kafu sa njegovom djevojkom

Nemojte propustiti

Semir je u mjestu Podžupča pretukao I.E. a sve nakon što je saznao da je njegova djevojka K. Dž. pila kafu sa oštećenim.

Zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje podignuta je optužnica protiv Semira Begovića (24) iz Vareša, rekli su iz Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Naime, on je u aprilu ove godine u Brezi, u mjestu Podžupča, pretukao I.E. a sve nakon što je saznao da je njegova djevojka K. Dž. pila kafu sa oštećenim.

On je sa svojim vozilom „Opel Vektra“ zajedno sa maloljetnim R. A. i B. K. pratio vozilo kojim je upravljao I.E., nakon čega mu je popriječio put, zbog čega je I.E. zaustavio vozilo, a on je otvorio vrata njegovog auta i istom zadao više udaraca u predjelu lica, te ga prisilno izvukao iz vozila.

 

Nakon napada, Semir se brzo udaljio sa lica mjesta i vozilom otišao prema Podlugovima, nakon čega se ponovo vratio i sa maloljetnim R. A. prišao oštećenom kada su mu zadali udarac nepoznatim predmetom u predjelu lijeve strane lica, usljed kojeg udarca je oštećeni pao na pod, a oni su nastavili da ga udaraju nogama u predjelu stomaka i tijela.

Momak I.E. je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vlada FBiH saglasna o produženju zabrane izvoza drvnih sortimenata do juna

Privremena zabrana odnosi se na izvoz šumskih drvnih sortimenata svrstanih u jedanaest tarifnih oznaka, a koje uključuju neobrađeno drvo. Vlada...

Možda vas zanima i ovo