Subota, 15 svibnja, 2021

Seoski ‘kauboj’ tuče komšije po Cazinu

Nemojte propustiti

Ago Muranovića (50) iz mjesta Mutnik kod Cazina, svakodnevno strahuje od komšije O. M., za kojeg tvrdi da mu svakodnevno prijeti, a već nekoliko puta ga je i udario, što su prosvjedočile i komšije iz ovog mjesta, piše portal Dnevog avaza.

Muranović: Svakodnevno strahuje od napada (Foto: Dnevni avaz)
Muranović: Svakodnevno strahuje od napada (Foto: Dnevni avaz)

Nakon što je Agu nedavno komšija udario, pozvao je policiju od koje, kako kaže, nije bilo puno pomoći, jer nisu ništa učinili da se nasilnik privede. Poslije neuspjeha sa policijom, Ago se odlučio obratiti redakciji “Dnevnog avaza“, kojeg smo i posjetili.

– Policiju sam zvao već nekoliko puta, ali svaki put bez rezultata. On me udari, nakon toga pozove policiju i tvrdi da sam ga napao – ispričao nam je Muranović.

O.M. maltretira i druge komšije

Razgovarali smo i sa drugim komšijama, za koje Ago M. tvrdi da imaju problema sa O.M.

– S njim niko u selu skoro ne komunicira, zbog njegovog ponašanja. Ago nije jedini koji s njim ima probleme, jer nedavno je udario i RVI koji nije mogao da se brani – potvrdila nam je F.M., koja je bila očevidac kada je O.M. napao Agu Muranovića. Izjave smo dobili od još nekoliko komšija koji su željeli ostati anonimni, a koji su potvrdili navedenu priču, prenosi Avaz

Zadnji incident koji se desio između O.M. i Muranovića bio je u Mutniku, kada je Muranović prolazio vozilom, u kojem je bio sa staricom. Prema Muranovićevim riječima, kabadahija je bacio lopatu snijega na vozilo, nakon čega ga je i tukao, što je starica i potvrdila.

Mještani naselja Mutnik pitaju se do kad će O.M. maltretirati njihove komšije, te izigravati seoskog “kauboja”.
(Avaz/Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo