Četvrtak, 20 siječnja, 2022

Sergej Ćetković 14. septembra u Domu mladih u Sarajevu

Nemojte propustiti

Želio da pjeva u dvorani “Mirza Delibašić”, ali na kraju prihvatio da koncert bude u manjem prostoru.

Foto: ArhivNakon skoro dvije i po godine, popularni crnogorski pjevač Sergej Ćetković pjevat će u sarajevskom Domu mladih. Na binu popularnog okupljališta trebao bi s bendom izaći u petak, 14. septembra, za kada je zakazan njegov solistički koncert.

– Sa promotorima iz Sarajeva dogovorili smo sve detalje. Ostalo je još samo da potpišemo ugovor. Mislim da bi i to trebalo biti završeno do kraja sedmice. Sergej se raduje druženju sa sarajevskom publikom – kaže Dragan Popović, menadžer Sergeja Ćetkovića.

Ističe da su željeli da Sergej pjeva u dvorani “Mirza Delibašić”, ali da su na kraju prihvatili da koncert bude u manjem prostoru.

– Sergej je posljednji put bez problema napunio Dom mladih. Tražila se ulaznica više tako da smo željeli neki veći prostor. Na kraju smo se opet dogovorili da to bude Dom mladih. Ako interesiranje bude veliko, u šta ne sumnjamo, uvijek možemo održati koncert i dan poslije – kaže Popović.

U dosadašnjoj karijeri Sergej je održao stotine uspješnih koncerata širom regiona, a njegov peti studijski album po nazivom “2 minuta” na tržištu se pojavio u junu 2010. godine.

 

(Bh-index/Dnevni avaz)

Više s weba

Izdvajamo

CIK će opet od Ministarstva finansija BiH tražiti novac za izbore

Centralna izborna komisija BiH ovim putem želi informirati javnost u Bosni i Hercegovini da Ministarstvo finansija i trezora BiH...

Možda vas zanima i ovo