Utorak, 19 listopada, 2021

Sergej Trifunović: Ne gledajte Velikog brata, pomozite teško bolesnoj djevojčici

Nemojte propustiti

Nedavno je u Srbiji umrla djevojka koja nije imala novca za operaciju, ali i dalje možemo pomoći maloj Tijani. Zamolio bih sve gledatelje koji glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće Velikog brata, odvoje novac za Tijaninu operaciju, rekao je popularni srbijanski glumac

Srbijanski glumac Sergej Trifunović iskoristio je svoje gostovanje u Velikom bratu i, podsjetivši na humanitarnu akciju koja je u Hrvatskoj organizirana za Noru Šitum, apelirao da gledatelji koji sms porukama sudjeluju u glasovanju za izbacivanje sudionika ovog reality showa uplate novac za transplantaciju srca djevojčici Tijani Ognjanović.
“Nedavno je u Srbiji umrla djevojka koja nije imala novca za operaciju, ali i dalje možemo pomoći maloj Tijani. Zamolio bih sve gledatelje koji glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće Velikog brata, odvoje novac za Tijaninu operaciju”, rekao je popularni srbijanski glumac.

Sergej Trifunović je podsjetio na akciju solidarnosti u kojoj se uključila cijela Hrvatska da bi prikupila pomoć za liječenje petogodišnje djevojčice iz Zadra Nore Šitum.

“Budite veći Srbi od Hrvata”, poručio je svojim sunarodnjacima Trifunović i pred kamere postavio transparent na kojemu je pisalo “Za Tijanu Ognjanović”, te broj žiro računa za donacije.

Trifunović je zatražio od gledatelja da ne razbacuju novac šaljući sms zbog nakaradnih sudionika Velikog brata i njihovog nedoličnog ponašanja, već da učine nešto humano i pomognu oboljeloj djevojčici da dobije novo srce.

Sergej Trifunović je i na svom Facebook profilu pozvao prijatelje da pomognu osmogodišnjoj djevojčici Tijani Ognjanović kojoj je hitno potrebna transplatacija srca, a liječnici klinike u Hustonu procijenili su da je za operaciju potrebno 1.015.000 dolara.

(Oslobođenje)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Ambasade SAD o izjavama Dodika o organiziranju vojske RS

- Svi građani BiH treba da budu ponosni na OSBiH. Fokusiranje na podjele iz prošlosti neće poboljšati uslove života...

Možda vas zanima i ovo