Petak, 30 srpnja, 2021

Šešelj se povlači iz politike!

Nemojte propustiti

Lider radikala Vojislav Šešelj, rekao je da se zbog teške bolesti privremeno povlači iz politike!

On je u četvrtak po prvi put propustio redovnu stranačku konferenciju za novinare, a nedugo potom je rekao da mu je zdravlje toliko pogoršano da više ne može aktivno da se bavi političkim životom.

” Nema mi druge, moraću da pauziram sa politikom. Nisam dobro…Prethodne noći sam imao jako visoku temperaturu, lekarski tim je dežurao pored mog kreveta. Primam infuzije i uzimam vitamine, ali jako teško podnosim hemioterapiju. Doktori kažu da mi je krvna slika baš loša ”, objašnjava Šešelj.

Doktor Milovan Bojić, šef Šešeljevog ljekarskog tima, kaže da je noć između srde i četvrtka bila veoma teška.

”Čitav tim lekara bukvalno danonoćno bdi nad njim. Bio je potpuno dehidrirao i imao je ukočeno lice. Verujte za 40 godina ne pamtim da sam imao pacijenta sa tako komplikovanom kliničkom slikom! Situacija je dramatična, a bolest je teška. Potpuno mu je opao imunitet. Dobro je što ipak nije izgubio volju da se bori”, kazao je on.

”Kaže da mu je dosta zatvora i bolnica. Hoće da bude kod svoje kuće, pa šta bude neka bude”, priča jedan Šešeljev blizak prijatelj, prenosi Telegraf.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo