Ponedjeljak, 19 travnja, 2021

Sestra ubijenog Dženana Memića otkrila: Znam ko su ubice mog brata. Alisina majka nam je rekla da njih nije udarilo auto već ih je neko napao iza drveta

Autor:Redakcija

Nemojte propustiti

– Alisa Mutap je imala 1001 šansu da kaže šta se desilo ali nije. Razgovarala sam s njom. Ona nema trunke saosjećanja – kazala je ovo gostujući na FACE televiziji Arijana Memića, sestra tragično nastradalog mladića Dženana Memića. Prenosimo neke od njenih sinoćnjih izjava:

– Tokom njihove posjete dok je Dženan bio u bolnici njena majka nam je rekla da njih nije udarilo auto već ih je neko napao iza drveta. Nadam se da će doći taj dan da će Alisa reći istinu. Nama se ne žuri neka čeka još malo kao što je čekala i sa pozivom hitne tu noć. Alisa me nazvala dok je Dženan bio u bolnici i pitala šta je on to mumljao. Prepala se da nam nije rekao šta se desilo.

– Dopise nje i njene porodice nas ne zanimaju. Čekamo dan da kaže šta se desilo.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

– U srijedu imamo sastanak s predsjednikom i rukovodstvom VSTV-a. Prije tri mjeseca samo znali da će Vrhovni sud donijeti ovakvu odluku. Kradu vrijeme ili se nadaju da će proces u državnom tužilaštvu biti zaustavljen.

– Stali su na stranu ubica. Državno tužilaštvo ima svjedoka koji je rekao ime ubice. Zahvaljujem se sudiji Igoru Todoroviću što je pokazao da je čovjek častan, pošten i profesionalac u svom poslu. Zahvaljujem se i članicama vijeća Mirsadi Čaušević i Silvani Brković.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

IGK poručio Miloradu Dodiku:’Radiš uzaludan posao! Nećemo šutjeti sve dok se BiH ne oslobodi takvih kao što si ti’

Ne postoji nijedan fenomen svijesti kroz koji se bolje oslikava bosanskohercegovačka prošlost, sadašnjost i budućnost, nego što je to...

Možda vas zanima i ovo