Ponedjeljak, 17 siječnja, 2022

Severina: Djeca su sirota ako im roditelji pruže samo novac!

Nemojte propustiti

Severina je proteklih nekoliko dana boravila u Srbiji pa su tamošnji mediji iskoristili priliku da porazgovaraju s njom.

Severina_smedia_882481225Tako je za Blic ispričala kako nikad nije željela da joj život postane reality show, objasnivši da joj je bitno ono što je napravila u karijeri, albumi, suradnje, predstave: “Čini mi se da me najbolje tek čeka. A to je li mi život reality show, to je samo djelić, posljedica onog čime se bavim, javnog posla. Za glazbu živim od malena i time sam se htjela baviti, nisam mislila da ću postati slavna pa nisam ni odgovorna za medijska nagađanja. A svjesna sam i da ne razmišljaju svi kao ja i da valjda misle da im je zanimljiv i moj privatni život. Na to ne mogu utjecati”, objasnila je.

Osvrnula se Sevka i na majčinstvo i povratak na posao: “Tek sam sad potpuna i sretna. Prvih mjeseci kad se Aleksandar rodio bila sam stroj za mlijeko i pelene, a kasnije se sve promijenilo. Otkrila sam koliko uživam u tome. Aleksandra ću voditi svugdje sa sobom kad u ožujku krenem na turneju. Ne mogu se od njega razdvajati. On odlično podnosi putovanja. Kad kažem ‘idemo na put’, on se uvijek nasmije. Naviknuo je na društvo, kad mi dođu prijatelji uvijek se veseli kao da je velik”, ispričala je i dodala da o Milanu ne želi pričati: “Jim Carrey je rekao: ‘Volio bih da svi ljudi budu bogati pa da shvate da nije u tome štos’.

Za glazbu sam se opredijelila prije 30 godina i moja je sreća što od nje mogu živjeti. Žene su se odavno izborile da imaju svoje zanimanje, a one koje to nisu, njima je život možda lagodan, ali ne i lak. Svakoj je ženi najvažnije da je muškarac voli i poštuje. Pokojni patrijarh Pavle je rekao: ‘Ima puno sirote djece na ovom svijetu kojima roditelji nisu pružili ništa osim novca'”, zaključila je Severina.

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Željko Komšić kod pape Franje

Nakon audijencije kod pape Franje, predsjedavajući Predsjedništva BiH sastat će se sa kardinalom Pietrom Parolinom Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine...

Možda vas zanima i ovo