Petak, 18 lipnja, 2021

Severina progovorila o “kućnom uratku”: Doživjela sam psihičko i medijsko silovanje

Nemojte propustiti

Severina, foto: 24sata.info
Severina, foto: dalmacijanews.com

Jednostavno nisam mogla izaći iz kuće, nisam više mogla stati na pozornicu. Ništa me više nije zanimalo…

Hrvatska pjevačica Severina Vučković, nakon više od 10 godina progovorila je o “kućnom uratku” kojeg je snimlila sa hercegovačkim poduzetnikom. Prvi put je, zapravo, govorila o tome kako se zaista tada osjećala, nakon što je taj video procurio u javnost, prenosi Depo.

U razgovoru za slovensko “Delo” Severina je o ovome govorila nakon što joj je postavljeno pitanje kako se danas ženu “lako može uništiti podmetanjima i lažima”:

Nažalost je to istina. Kao što se meni dogodila ona situacija s filmom… Jednostavno nisam mogla izaći iz kuće, nisam više mogla stati na pozornicu. Ništa me više nije zanimalo… Najbolje bi bilo reći da nisam učestvovala u filmu, zar ne? A to da se tvoja intima tako iskoristi čini mi se zastrašujuće. Da bi drugi razumjeli ono što mi se dogodilo, trebalo bi da to dožive na koži. Kada se to događa drugima, ne možeš ni da zamisliš šta osoba prolazi i kako se poniženo osjeća. To sam doživjela kao psihičko i medijsko silovanje. Mislila sam da se nikada više neću vratiti na estradu – povjerila je popularna Seve.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo