Petak, 24 rujna, 2021

Severinin advokat potvrdio: Sud u Splitu vratio je dijete majci

Autor:N1

Nemojte propustiti

Severina je ovu vijest dala naslutiti na koncertu u Luštici gdje je prije izvođenja pjesme “Rođeno moje” okupljenima kazala “vratilo se dite doma”.

Advokat pjevačice Severine Vučković, Mate Matić, potvrdio je za N1 da je sud u Splitu donio odluku o vraćanju Severininog sina njoj u skrbništvo.

“Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje”, rekao je za Matić za N1 dodajući da na ovu odluku nema žalbe.

“Ali naknadno ćemo se boriti da Severina dobije puno skrbništvo nad djetetom. Čim je odluka da roditelji jednako vrijeme provode s djetetom smatra se da je dijete vraćeno majci. Mislimo da smo sada dobili ono što je bilo moguće i to je jako dobra vijest”, rekao je odvjetnik Matić.

Severina je ovu vijest dala naslutiti na koncertu u Luštici gdje je prije izvođenja pjesme “Rođeno moje” okupljenima kazala “vratilo se dite doma”.

“Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem”, rekla je Severina.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik: Žena funkcionera PDP-a danas je svojim đacima držala predavanje kako smo svi mi Bosanci

Gorica Dodik na Twitteru često komentira aktuelnu političku situaciju i napada one koji su "protiv" njenog oca. Kćerka Milorada Dodika,...

Možda vas zanima i ovo