Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Sezona je počela: Neum ovoga vikenda pun turista

Nemojte propustiti

Turistička sezona u Neumu započela je još u četvrtom mjesecu ove godine. Nakon uspješne predsezone, Neumljani se nadaju jednakoj, ako ne i boljoj posjećenosti turista.

S obzirom na temperaturu mora od 18 stepeni samo najhrabriji se odvaže plivanjem otvoriti turističku sezonu. Većina posjetitelja zasada uživa u odmaranju na plaži. Pretežno su to domaći gosti.

”Neum je spreman za turističku sezonu i ona je počela. Hotelski kapaciteti su popunjeni, a imamo dosta gostiju u privatnim smještajima”, istaknuo je Živko Matuško, načelnik Općine Neum.

On je za N1 televiziju uživo iz sunčanog Neuma kazao da su se u prethodnom razdoblju uređivale plaže i hortikultura, kao i ostali sadržaji u Neumu.

“Neum će uskoro dobiti novu šetnicu. Turizam ide uzlaznom putanjom, imamo sve više gostiju, od Francuza, Japanac, Korejanaca, Kineza, ali i gostiju iz susjedstva”, rekao je Matuško.

Treba napomenuti da je razvijen i kongresni turizam, pa je broj gostiju veći u predsezoni u odnosu na ostale godine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Razočarenje za mnoge koji će ljetovati u Crnoj Gori: Evo šta se sve zabranjuje

U Crnoj Gori se zabranju žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru. Zbog nepoštovanja...

Možda vas zanima i ovo