Subota, 27 studenoga, 2021

Sezona počinje 1. juna: Ovo su nove cijene ulaznica za Panonska jezera u Tuzli

Nemojte propustiti

Javno komunalno preduzeće “Pannonica” objavilo je novi cjenovnik ulaznica za kompleks Panonskih jezera u Tuzli. Cijene dnevnih ulaznica su više u odnosu na prethodnu sezonu, a do povećanja je došlo zbog, kako je rečeno u upravi, enormno visokih troškova.

Dnevne ulaznice za odrasle tokom juna te od 16. do 31. avgusta koštat će 4 KM, dok će u špici sezone od 1. jula do 15. avgusta, cijena biti 5 maraka.

Cijena povlaštenih ulaznica za penzionere, RVI i civilne invalide iznost će tri, odnosno četiri marke u špici sezone.

Djeca starosti do dvije do sedam godina, plaćat će dvije ili tri marke ulaz na Panonska jezera, zavisno o kojem se dijelu sezone radi.

Popodnevna ulaznica (od 17.00 sati) koštat će dvije, a u špici sezone tri marke, dok će djeca i povlaštene kategorije plaćati jednu ili dvije marke tokom špice (od 1. jula do 15. avgusta).

Prošlog ljeta cijena redovne ulaznice iznosila je 3,5 KM, a tokom vikenda cijena je bila viša za pola marke. Cijena za djecu do sedam godina iznosila je 1,5, odnosno dvije KM.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo