Četvrtak, 19 svibnja, 2022

Sigurni znakovi da je zagrijan za vas

Nemojte propustiti

Muškarci za razliku od žena imaju neke neuobičajene načine da pokažu kada im se neko sviđa. Naučite kako da ga čitate kao otvorenu knjigu!

Ilustracija
Ilustracija

1. Odvraćate mu pažnju

Kada se nađete u istoj prostoriji da li momentalno postaje dekoncentrisan i ne može da obavi svoj posao do kraja? Ovo je svakako jedan od sigurnih znakova da mu se sviđate. Ne samo što mu u potpunosti odvraćate pažnju, nego ubrzo zaboravlja kako da priča, gdje se nalazi i mnogo se smiješi.

2. Muca

Da li počinje da zamuckuje kada razgovara sa vama? Ovo je jedna od stvari koju će nesvjesno raditi kada mu se sviđa djevojka. Ako preskače riječi i zamuckuje – sve vam je jasno.

3. Dijeli komplimente

Da li vam dijeli komplimente i za najmanju sitnicu koju imate na sebi? Od nove torbe do prstena, ama baš sve je primijetio. Ovo je očigledan znak, jer zašto bi hvalio nešto što mu se ne sviđa?

4. Tretira vas drugačije

Da li vas tretira potpuno drugačije od ostalih prijateljica? Ako vas stalno dodiruje, priča sa vama i smije se – a to ne radi sa ostalim prijateljicama, prosto je nemoguće da mu se ne sviđate.

5. Zadržava pogled

Da li ste primijetili da kada ga pogledate on nerado skreće pogled od vas? Ovo je nešto što muškarci imaju potrebu da rade kada im se dopada djevojka. U većini slučajeva, mušarci su stidljivi kada su u pitanju pogledi, zato imajte na umu da je ovo momenat kada se odvažio da vam stavi do znanja koliko mu se sviđate.

6. Ne odlazi sa zabave prije vas

Kada zajednički prijatelji organizuju zabavu da li on odlazi prije vas? Da li se stalno nudi da vas vozi kući? Ukoliko nikada ne ide prije vas i stalno traži način da i vi ostanete duže, znači da mu je stalo jer mu se sviđate.

7. Traži nasumične razloge da vam piše

Nekada vam samo pošalje sms “ćao”, a nekada se žali na kolegu s posla u tri poruke? Ako stalno traži razloge da vam kucka i dijeli nešto sa vama, ne bi trebalo da imate dileme oko toga da li mu se sviđate ili ne. Samo naprijed!

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Balkanac okrenuo janje, Švicarac pobjesnio pa ga gasio protupožarnim aparatom

- Dejane, gledaj u njega- govori ženski glas muškarcu dok mu se mlađi, nezadovoljni tip približava urlajući "Jugoslaven"... Jedna snimka,...

Možda vas zanima i ovo