Subota, 16 listopada, 2021

Sijevali noževi, “rukavice ukrstile” i trudnice te žena u invalidskim kolicima

Nemojte propustiti

U prigradskom naselju Velike Kladuše Nepeke izbila je tuča između dvije porodice, u kojoj je povrijeđeno 11 osoba. Slučaj je policiji prijavio 57-godišnji Šehrizad G.

Kako je kazao policajcima, trojica napadača upala su u njegovu kuću te su nasrnuli na njega i ukućane. Kako saznajemo, motiv za sukob je što je Vesna T. (31) bila udata za jednog od napadača, s kojim ima trogodišnju kćerku. Ona ga je napustila te se udala za drugog muškarca i odvela kćerku.

Napadači, među kojima je bio i ostavljeni suprug, uspjeli su oteti djevojčicu. No, prilikom bijega, vozilo se pokvarilo, a napadnuta porodica ih je sustigla te se sukob nastavio. U tuči su korišteni noževi i lopate.

Odbjegla Vesna pretučena je drškom lopate.

Šehrizad G. je nožem ubo Esmira Š. (34), koji je transportiran u Kantonalnu bolnicu (KB) “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću, gdje je zadržan na Odjelu hirurgije.

U tuči su, pored Šehrizada i Esmira, ozlijeđeni i J. A. (35), E. K. (37), bivši suprug Vesne T., Hašim G. (24), Šehrizadov sin i novi Vesnin suprug, s kojim već ima šestomjesečnu bebu.

Među ozlijeđenima su bile i tri žene – Vesna T., Jasmina D. i Katka N. (50).

Vesna i Jasmina, iako u drugom stanju, priključile su se tuči, kao i jedna žena u invalidskim kolicima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo