Subota, 16 listopada, 2021

Sin i majka ubili čovjeka kod Bijeljine?

Nemojte propustiti

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policija je, nakon što je zaprimila prijavu da se u blizini šljunkara na Pavlovića putu kod Bijeljine nalazi beživotno tijelo muškarca, izašla na lice mjesta i utvrdila da je riječ o licu D.V.

U CJB Bijeljina kažu da se radi se o licu koje je nestalo prije desetak dana.

Kako je saopšteno policiji je prije šest dana, 21. avgusta, prijavljen nestanak ovog lica iz Bijeljine, koje se, prema navodima ukućana, 18. avgusta otišao u nepoznatom pravcu.

Građana su prijavili policijskim službenicima CJB Bijeljina 25. avgusta da se u neposrednoj blizini šljunakare na Pavlovića putu tijelo muškarca.

Po zaprimljenoj prijavi, navodi se u saopštenju, odmah su postupili policijski službenici.

Leš je prevezen na patologiju Medicinskog centra u Bijeljini.

Po naredbi postupajućeg tužioca, juče je izvršena je obdukcija kojom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, odnosno ubodima oštrim predmetom, kao i da je riječ o licu čiji je nestanak prethodno prijavljen.

Policijski službenici CJB Bijeljina, po nadzoru i uz koordinaciju tužioca Okružnog tužilaštva, obradili su više lica, a slobode su lišili dva kao moguće izvršioce krivičnog djela.

Po naredbi Okružnog suda u Bijeljini izvršen je pretres kuće koju koriste osumnjičena lica, te pronađeni predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela teškog ubistva.

Policijski službenici CJB Bijeljina danas će, uz izvještaj o postojanju osnovane sumnje da je počinjeno krivično djelo teško ubistvo, dva lica predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Kako Srna saznaje, ubijen je Dragoljub Vidović, a osumnjičeni za ubistvo su majka i sin Rada i Mladen T. iz Bijeljine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vasković “masakrirao” Dodika: Gori si od svake pandemije, najveće si prokletstvo srpskog naroda u posljednjih 100 godina

- Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti...

Možda vas zanima i ovo