Subota, 4 prosinca, 2021

Sinoć ubijeni Aldin Beširović u posljednjoj poruci na Fejsu napisao: “Gledaj u mene, nema mene – samo sjene i uspomene!”

Nemojte propustiti

pucnjava-zivinice2

U strogom centru Živinica sinoć oko 21 sat došlo je do fizičkog obračuna, a nakon toga i upotrebe vatrenog oružja.

U ovom obračunu smrtno je stradao Aldin Beširović Bazan. Njega je s tri hica iz pištolja ubio bivši punac A. Bukvić. Pucnjavi i ubistvu prethodila je tuča. Naime, prema nezvaničnim informacijama, Beširović je prvo fizički napao svoju bivšu suprugu Š. B. Potom je došao njen otac. I na njega je fizički nasrnuo Beširević.

Na profilu Aldina Beširovića i znani i neznani prijatelji izražavaju svoju tugu kroz postove, statuse i pjesme. U kratkom vremenu profil umrlog bio je obasut stotinama poruka žaljenja i saučešća porodicama.

No već nekoliko slučajeva o kojima smo pisali a koji su kobno završili iza sebe su upravo na Fejsbuku ostavili trag i predosjećaj. Tako i u ovom slučaju. Aldinu je najprije 15-og juna prijatelj okačio na zid pjesmu ”Pakao ili raj” nakon čega je i sam Aldin postavio pjesmu popularnog Marchela ”Jedan” u kojoj tekst ide ovako:

”Gledaj u mene, nema mene – samo sjene i uspomene! Samo tragovi koliko dobiješ toliko daš, ti nisi smjela – znam da znaš. Jedan život, gdje prestajem ja tu počinješ ti, jedna ljubav gdje stali smo mi… I kad se svijet sruši, na starom mjestu ja bit ću sam”

Prijatelji ostavljaju poruke na Facebooku

“Voljeni nikad ne umiru dok žive oni koji ih vole,koji se sjećaju. Zašto nas je brate moj sudbina na ovaj način rastavila :((((((( ”

“Nedostaješ mi već toliko da ne znam kako ću nastavit život bez tebe brate moj. Neka ti dragi Allah dž.s podari lijepi džennet”, napisao je prijatelj Izet.

I komšija Aleksandar ostavio je poruku na profilu Aldina:

“Neka ti je komšo moj vječni rahmet ja stvarno ne znam ljudi šta je ovo u našem gradu kao Teksas postalo čim se pobiju odma za pištolje pa dali je to normalno nečiju mladost uništiti nečije roditelje čitavog života ostaviti da tuguju i boluju…”

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo