Subota, 17 travnja, 2021

SIPA na terenu: Novi pretresu u Sarajevu u slučaju Dženan Memić

Autor:Redakcija

Nemojte propustiti

Nakon okončanja pretresa postupajući tužitelj odredit će se prema daljim aktivnostima a istraga u predmetu intenzivno se nastavlja.

Po nalogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine vrše se pretresi objekata i dokumentacije Javne ustanove Hitna pomoć Sarajevo, saopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Kako je navedeno, pretresi se vrše u okviru predmeta koji se odnosi na stradanje Dženana Memića.

Po nalogu postupajućeg tužitelja, uz naredbu Suda BiH policijski djelatnici Državne agencije za istrage i zaštitu -SIPA, uz asistenciju policijskih djelatnika MUP-a Kantona Sarajevo, vrše pretrese objekata i izuzimanje dokumentacije Javne ustanove Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Pretresi se odnose na arhivsku dokumentaciju kao i druge potrebne dokumente za predmet u kojem postupa Tužiteljstvo BiH.

Nakon okončanja pretresa postupajući tužitelj odredit će se prema daljim aktivnostima a istraga u predmetu intenzivno se nastavlja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Severina poslije 17 godina progovorila o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Kaže...

Možda vas zanima i ovo