Subota, 18 rujna, 2021

Sjećate li se nje? Smršala je 380 kilograma, a evo kako danas izgleda

Nemojte propustiti

Mayra Rosales (34) je za pet godina uspjela da sa kilaže od 470 dođe do 90 kilograma. Nakon ove zaista velike pobjede Mayra se nije vratila na stari način života, te i danas ovako izgleda.

Ono što je u njenom životu bila prelomna tačka, jeste suđenje 2011. godine, na kojem se oslobodila optužbi da je “grotesknim tijelom nagnječila i ubila dvogodišnjeg rođaka Elisea”.

Naime, njena sestra (Edvardova majka) je priznala da je zlostavljala dijete i izdržava petnaestogodišnju zatvorsku kaznu.

debela zena slika m3

Strašan događaj dogodio se 2008. godine, kad je Mayra i dospjela u žižu svjetske javnosti, te prozvana ‘ubicom od pola tone’.

– Ja sam sebe otpisala, pa sam željela da pomognem sestri. Zato sam priznala zločin iako sam znala da nisam kriva. Znala sam da moja sestra zlostavlja dijete, derala se na njega, tukla ga je. Sud je ipak bio na strani pravde- ispričala je ona.

743683-a632cf4e-c07b-11e4-9d92-97de7eaded95

– Mislila sam da umirem. Sve prije ovoga nije bio život i ja tek sada otkrivam neke stvari. Učim da se krećem, da radim neke obične stvari kao što odlazak u prodavnicu. Navikavam se na svoje novo tijelo. Sada mogu mnoge stvari – navodi Mayra koja je postigla neviđeni uspjeh u mršavljenju zahvaljujući brojnim operacijama, treninzima, promjenom režima ishrane, ali i napornim psihološkim seansama – pričala je Mayra.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo