Petak, 18 lipnja, 2021

Sjećate li se žene koja je rodila osmorke: Evo kako izgleda nakon 10 godina

Nemojte propustiti

Svijet je prije deset godina obišla vijest da je 33-godišnja Amerikanka Natalie Suleman, nakon što se podvrgla postupku vještačke oplodnje, na svijet donijela osmero djece, iako je već imala šestero. Morala se brinuti o 14-oro djece, a bila je samohrana i nezaposlena majka.

Prije nego je ostala trudna, Natali je već imala šestero djece iz prethodnih procesa vještačke oplodnje. Inače, ovo je jedini slučaj da je žena rodila osmero djece, i da su sva preživjela. Danas oni svi idu u školu.

Nakon što je postala poznata, Natali je u jednom trenutku zarađivala od svojih nagih fotografija, ali kaže da je to prošlost i danas radi kao porodična savjetnica, pola radnog vremena i pomaže ljudima koji imaju problema s alkoholom.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

– Bila sam jako nezrela, sebična i blesava što sam rodila 14 djece i nisam mislila na posljedice. Imala sam misiju, jednostavno sam htjela puno djece. Sad ne mogu ni zamisliti drugačiji život – kazala je sada 43-godišnja Natali.

Ova mnogobrojna porodica živi u dvosobnoj kući. Kaže da je njihov odnos kao i u svakoj porodici – svađaju se, mire, vole, igraju i tako ukrug.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo