Četvrtak, 20 siječnja, 2022

Skandal: Dodikovi vozači odgurnuli vozilo u kanal, nisu se ni zaustavili na mjestu nesreće

Nemojte propustiti

U Prijedoru danas počinje zvanična kampanja za izbor gradonačelnika u tom gradu.

Vozači Milorada Dodika, vozeći predsjednika SNSD-a na otvaranje kampanje ove stranke u Prijedoru, napravili su saobraćajnu nesreću kada su vozeći velikom brzinom odgurnuli vozilo koje se kretalo ispred njih, nakon čega je nesrećni vozač izgubio kontrolu nad automobilom i završio u kanalu, piše portal Banjaluka-24.com.

Bahatom vožnjom ugrožena je bezbjednost brojnih učesnika u saobraćaju, a kako navodi portal, pozivajući se na izvore s lica mjesta, vozilo Milorada Dodika je samo prošlo pored nesreće ne zaustavljajući se da provjere da li je povrijeđeno lice u vozilu koje je završilo u kanalu.

“Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice E.E. iz Kamičana upravljajući vozilom marke `reno` i službeno vozilo koje se nalazilo u koloni pratnje štićene ličnosti i obezbjeđivalo začelje štićene kolone”, navodi se u policijskom saopštenju.

U Prijedoru danas počinje zvanična kampanja za izbor gradonačelnika u tom gradu.

Kako tvrde svjedoci ove nesvakidašnje nezgode, desila se oko 10 časova na putu prema Prijedoru, kod Kozarca.

Više s weba

Izdvajamo

CIK će opet od Ministarstva finansija BiH tražiti novac za izbore

Centralna izborna komisija BiH ovim putem želi informirati javnost u Bosni i Hercegovini da Ministarstvo finansija i trezora BiH...

Možda vas zanima i ovo