Petak, 27 siječnja, 2023

Skandal potresa malu policijsku stanicu: Udata policajka imala se*s sa šestoricom kolega

Nemojte propustiti

Udata policijska službenica navodno je imala seksualne odnose sa šest muških kolega na dužnosti, a glasine o neprimjerenom se*sualnom ponašanju potresle su malu policijsku stanicu u Tenesiju i dovele do otpuštanja pet policajaca.

Policajka Maegan Hall i policajci stanice u Tenesiju našli su se u centru se*s skandala zbog slanja eksplicitnih fotografija, a policajka je navodno skidala gornji dio kupaćeg na zabavi u hidromasažnoj kadi i imala oralni se*s sa još dva policajca u policijskoj stanici.

Hall se navodno hvalila veličinom penisa jednog od kolega i tvrdila da je u „otvorenom braku“, što je rezultiralo njenim otkazom, ali i otpuštanjem još četvorice njenih kolega. Dva policajca koji su optuženi za afere sa Maegan, zadržali su svoje poslove, ali su na kraju suspendovani.

Prema izvještaju o internoj istrazi od 28. decembra, Maegan Hall je optužena za oralni se*s sa kolegama dok je radila u policijskoj stanici i policijskoj teretani. Vanbračni susreti dešavali su se u hotelima, na zabavama, u domovima drugih službenika i na čamcu.

Kada je gradonačelnik La Vergnea u Tenesiju Jason Cole primio prijave da Hall ima vanbračne veze s brojnim drugim policajcima i da ima trojku s jednim od kolega i njegovom suprugom, između ostalih optužbi, nadležne službe su počele da istražuju ​​živote promiskuitetnih policajaca.

U izvještaju se navodi da je jedan od kolega policajke kada je upitan o dojavi priznao da je imao seks sa njom „u više navrata“. On je priznao istražiteljima da ga je Hall obavijestila o veličini spolnog organa jednog od kolega, te da mu je priznala da je imala seksualne odnose s njim dok su oboje radili.

Ovaj policajac navodno je svjedočio poljupcu između Hall i njenog kolege dok su gledali fudbal na zabavi, a također je tvrdio da je Hall poljubila njegovu ženu Amy nakon što je saznala za njihov „otvoreni brak“. Policajac je tvrdio i da je policajkin muž bio svjedok poljupca, ali da nije bio prisutan na brodu kada Maegan je imala trojku sa bračnim parom.

Osam policajaca je disciplinski kažnjeno za niz krivičnih djela, uključujući seksualnu aktivnost na dužnosti, seksualno uznemiravanje, ponašanje neprimjereno policajcu i laganje istražitelja, piše New York Post.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nižu se reakcije na Nešićeva tri prsta u studiju FTV-a: “Sarajevo je konačno oslobođeno…”

Nešić se izvinio sinoć “ukoliko je nekoga uvrijedio” pokazivanjem tri prsta ispred zgrade Parlamenta BiH u Sarajevu, ali je...

Možda vas zanima i ovo